Μετάβαση στο περιεχόμενο
165.0 EUR έως 165.0, 1 καταστήματα
DIPTYQUE HOLIDAY FLEUR DE PEAU EAU DE PARFUM | 75ml

DIPTYQUE HOLIDAY FLEUR DE PEAU EAU DE PARFUM | 75ml

Τιμή: 165,00 από attica The Department Store
Ίσως να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για μεταφορικά
Πως κερδίζεις επιστροφή χρημάτων από το EMPORAMA:
  • Γίνε μέλος και συνδέσου με τον λογαριασμό σου
  • Μεταφέρσου στο κατάστημα μέσω των σύνδεσμων παραπομπής
  • Ολοκλήρωσε την αγορά σου στο κατάστημα. Η αγορά σου θα καταγραφεί και θα πιστωθεί
  • Πολύ ακριβό; Ενημερώσου όταν πέσει η τιμή.
  • Δες όλα τα προϊόντα του attica The Department Store
Μόνο το κατάστημα attica The Department Store πουλάει το προϊόν

€165,00

+€1,90 αντικαταβολή
Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλίου
Σε απόθεμα
  • Cashback έως 4,00%
  Στο Κατάστημα ›
Συνδέσου για να κερδίσεις

Καταστήματα (1)

Επιστροφή που θα έχεις για αγορές από το attica The Department Store:
4,00%
Sales Beauty
4,00%
Sales Fashion
Αποστολή έως 22 Ιουλίου - Σε απόθεμα
€165,00
+€1,90 Αντικαταβολή
Στο Κατάστημα ›
Συνδέσου για να κερδίσεις

Unisex Αρώματα με παρόμοια χαρακτηριστικά

  • ACQUA DI PARMA BERGAMOTTO DI CALABRIA | 100ml

    ACQUA DI PARMA BERGAMOTTO DI CALABRIA | 100ml

    161,00 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • BYREDO SUNDAZED EAU DE PARFUM | 50ml BYREDO

    BYREDO SUNDAZED EAU DE PARFUM | 50ml

    171,60 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • TOM FORD PRIVATE BLEND NEROLI PORTOFINO EAU DE PARFUM | 30ml TOM FORD

    TOM FORD PRIVATE BLEND NEROLI PORTOFINO EAU DE PARFUM | 30ml

    139,20 Από: €174,00 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
    -20%
  • JO MALONE LONDON GRAPEFRUIT COLOGNE | 100ml JO MALONE LONDON

    JO MALONE LONDON GRAPEFRUIT COLOGNE | 100ml

    146,00 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • BYREDO BLACK SAFFRON EAU DE PARFUM | 50ml BYREDO

    BYREDO BLACK SAFFRON EAU DE PARFUM | 50ml

    171,60 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • INITIO MUSK THERAPY EXTRAIT DE PARFUM | 50ml INITIO

    INITIO MUSK THERAPY EXTRAIT DE PARFUM | 50ml

    195,00 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()

Αξιολογήσεις

Μοιράσου την εμπειρία σου για το DIPTYQUE HOLIDAY FLEUR DE PEAU EAU DE PARFUM | 75ml και βοήθησε τους χρήστες του Emporama.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

SKU
4761365
Όνομα προϊόντος
DIPTYQUE HOLIDAY FLEUR DE PEAU EAU DE PARFUM | 75ml
Κατάταξη
#357 στην κατηγορια Unisex Αρώματα

Περιγραφή

Holiday Fleur de Peau Eau De Parfum 75ml: Στην αρχαία Ελλάδα, ένας μύθος ξεχώρισε ως ο πιο αισθησιακός: Η αγάπη μεταξύ της Ψυχής και του Έρωτα με το χαρούμενο τέλος που οδηγεί στην ένωση των δύο εραστών και τη γέννηση της κόρης τους, της Ηδονής… Μόνο ένα συστατικό μπορεί να αντιπροσωπεύσει και να εκφράσει αυτό τον μύθο ως άρωμα και αυτό είναι το musk. Το ίδιο μυθικό συστατικό, έχει τη μοναδική ιδιότητα να ενισχύει την επιδερμίδα με την σαρκική του τονικότητα. Βρίσκεται στην καρδιά του Fleur de Peau Eau De Parfum της Diptyque, ελαφρύ και απαλό. Απογειώνεται με την εκλεπτυσμένη και πουδρένια Ίριδα καθώς και με τους φρουτώδεις Ambrette seeds. Αναπάντεχη νότα, οι κόκκοι ροζ πιπεριού που δημιουργούν μια πάλη με τα λουλούδια και έρχονται σε σύγκρουση με το musk. Τρία από τα πιο εμβληματικά eau de parfum της Diptyque (Do Son, Fleur de Peau, Orpheon) είναι τώρα διαθέσιμα σε αποκλειστικές και πολύτιμες εκδόσεις. Η απεικόνιση καθεμιάς από αυτές τις οσφρητικές ιστορίες ζωντανεύει σε ένα δισδιάστατο, διακοσμημένο με χρυσό πλαίσιο.

Σχετικά προϊόντα που είδαν άλλοι χρήστες

  • XERJOFF ERBA GOLD EAU DE PARFUM | 50ml Xerjoff

    XERJOFF ERBA GOLD EAU DE PARFUM | 50ml

    196,39 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • CAROLINA HERRERA CONFIDENTIAL ROSE CRUISE EAU DE TOILETTE 100ml

    CAROLINA HERRERA CONFIDENTIAL ROSE CRUISE EAU DE TOILETTE 100ml

    134,50 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • JO MALONE LONDON ORANGE BITTERS COLOGNE | 100ml JO MALONE LONDON

    JO MALONE LONDON ORANGE BITTERS COLOGNE | 100ml

    146,00 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • DIPTYQUE EAU DUELLE EAU DE PARFUM | 75ml DIPTYQUE

    DIPTYQUE EAU DUELLE EAU DE PARFUM | 75ml

    165,00 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • BYREDO DE LOS SANTOS EAU DE PARFUM | 50ml BYREDO

    BYREDO DE LOS SANTOS EAU DE PARFUM | 50ml

    171,60 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
  • BYREDO BIBLIOTHEQUE EAU DE PARFUM | 50ml BYREDO

    BYREDO BIBLIOTHEQUE EAU DE PARFUM | 50ml

    171,60 Αποστολή έως Τετάρτη, 22 Ιουλ Σε απόθεμα Από attica The Department Store Κέρδισε επιστροφή χρημάτων ()
Δες τα όλα ›

Δημοφιλή προϊόντα από attica The Department Store

Περισσότερα προϊόντα ›