Νομικές λεπτομέρειες

Νομική Σημείωση
Με την επίσκεψη σας στο site του Emporama.gr αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους:

Περιεχόμενο

Η εταιρεία ΕΜΠΟΡΑΜΑ Ο.Ε. (στο εξής η εταιρεία) μέσω της ιστοσελίδας Emporama.gr, στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών προβολής, ταξινόμησης και σύγκρισης τιμών προϊόντων, περιέχει πληροφορίες οι οποίες αφορούν προϊόντα, συνεργαζόμενα καταστήματα, προσφορές και κουπόνια, αλλά και συναφείς με τα άνωθι δραστηριότητες (πορρώδες εννοιολογικώς) που πωλούνται κατ' αρχάς στην Ελληνική και Κυπριακή Αγορά.

Τα περιεχόμενα αυτού του site παρέχονται και για ενημερωτικούς σκοπούς. Τα προϊόντα που απεικονίζονται, ενδέχεται να φέρουν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση, ενδέχεται δε να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, λ.χ. αποστολή, συναρμολόγηση κλπ. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Οι τιμές των προϊόντων δεν καθορίζονται από εμάς και ο καταναλωτής υπέχει την υποχρέωση να δεχθεί υπ' ευθύνη του αλλαγές στα εμφανισθέντα κατά χρόνον από τα καταστήματα.

Τιμές των προϊόντων

Οι πληροφορίες για τις τιμές που περιλαμβάνονται ή παρέχονται μέσω του site, έχουν ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και δεν συνιστούν προσφορά. Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος υπόκειται στους όρους και κανονισμούς του εκάστοτε καταστήματος.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας.

Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση των πνευματικών ιδιοκτητών.

Επίσης προβάλλουμε και αγγελίες, αλλά και προϊόντα άλλων εταιρειών, ως προεμνήσθη. Τα πνευματικά μας δικαιώματα, υπόκενται στους περιορισμούς που έχουν νομίμως θέσει τα συνεργαζόμενα νομικά πρόσωπα.

Εμπορικά Σήματα

Όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται στο site αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας ή/και των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Εγγύηση ορθότητας πληροφοριών

Ενώ η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ορθότητα των πληροφοριών αυτού του site, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη γνησιότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό, λόγω πιθανών παρεμβολών από μη εξουσιοδοτημένους ηλεκτρονικούς εισβολείς.

Περιορισμένη ευθύνη

Η εταιρεία αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει αμέσως ή εμμέσως, τυχαία ή κατά συνέπεια, ή με οποιαδήποτε τρόπο, σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση του παρόντος site, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς όμως να περιορίζεται, οιασδήποτε απώλειας ή ζημίας προκληθεί απο ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ, κ.λ.π.) ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που αποκτήσατε μέσω του site της.

Το παρόν site περιέχει εξωτερικούς συνδέσμους (links) για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Η εταιρεία αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο όλων των εξωτερικών συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στο site.

Σε περίπτωση περαιτέρω ερωτήσεων σχετικά με το θέμα της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας από την εταιρεία, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.